För företag

För företag

Jag hjälper företag som vill få chefer och medarbetare att må bra och samtidigt förbättra den professionella prestationen.


Detta genom föreläsningar/workshops eller individuellt utformade samtal på eller utanför arbetsplatsen. Att prestera och utvecklas är en naturlig drivkraft för oss människor men vi behöver lära oss att skapa rätt förutsättningar. Vi kan prestera och nå våra mål utifrån rädsla och press eller utifrån lust, energi och mening.


Genom att lära sig mer om hur vår hjärna och kropp fungerar kan vi skapa förutsättningar för detta. I de individuella samtalen kan man få hjälp att hitta egna problematiska mönster, hinder för välmående, balans och prestation och få konkreta verktyg för att jobba med förändring.


Under föreläsningarna/workshops erbjuder jag kunskap och konkreta verktyg för att man ska kunna hitta till ett mer hjälpsamt sätt att prestera och ta hand om sig själv.


Min utbildning och teoretiska grund vilar på inlärningsteori, affektteori, neurovetenskap, evolutionsteori och anknytningsteori.